Hoppa till innehållet

Sweden

Denmark

 

Din varukorg är tom

Växel: 08-630 85 00
Order: 08-630 85 10
info@nordicbiolabs.se

ISO_9001_ISO_14001_COL

Haemonetics - The blood management company

2017-02-17

Haemonetics har i snart 50 år varit en ledande aktör inom Blood Management Solutions. Från Haemonetics finns ett brett sortiment av utrustning samt konsult- och informationshantering till varje del i ledet från blodgivning till patienter.

Vi mycket glada att kunna bredda vårt sortiment med Haemonetics produkter och är övertygade om att förändringen kommer att medföra fördelar för dig som kund. Det glädjer oss också att kunna meddela att Åsa Fröjd (Cellsaver, TEG), Magnus Hindsö (Aferes) och Lennart Fritzon (teknisk service) från och med nu arbetar hos oss på Nordic Biolabs AB. Det ger dig som kund en extra garanti för att trygga kontinuiteten och att servicen kommer att förbli så god som den alltid varit.

Från och med den 13 februari hänvisas Haemonetics kunder till vår kundservice med sina order. Beställda produkter skickas sedan från vårt lager i Täby, norr om Stockholm.
Samtliga avtal med Haemonetics övergår till Nordic Biolabs AB till samma villkor som tidigare. De instrument som finns utplacerade av Haemonetics övergår i Nordic Biolabs ägo. Även detta sker till samma villkor som tidigare.
 

Välkommen att lägga din order hos vår kundservice!

Susanne Bergström och Nancy Waldelius tar emot ditt samtal och hjälper dig tillrätta.

Kundservice/order:  08 630 85 10
E-post:  info@nordicbiolabs.se
Hemsida/webshop:  www.nordicbiolabs.se


Tveka inte att kontakta oss med frågor kring produkter, service eller övergången. Vi hjälper dig gärna till rätta!

Med vänlig hälsning

Thomas Busch, VD
Nordic Biolabs AB

Produkten har lagts i kundvagnen