Hoppa till innehållet

Sweden

Denmark

 

Din varukorg är tom

Växel: 08-630 85 00
Order: 08-630 85 10
info@nordicbiolabs.se

ISO_9001_ISO_14001_COL

Handskar

Engångshandskar som bättre möter dagens krav vad gäller personligt skydd på laboratorier och skydd av processer i läkemedelsindustri och livsmedelsindustri. Handskarna ger bättre skydd, är bekvämare och uppfyller EU direktiven.

Det är viktigt att veta hur man bäst skyddar sina händer mot kemikalier och mikroorganismer på laboratorier och hur man i industrin bäst skyddar sina sterila och osterila processer från partiklar och kontaminering utan att utsätta operatörerna för onödiga risker.
Via Nordic Biolabs får du tillgång till en rad Kunskapsartiklar som ger dig kunskap och nyheter inom området.

Våra olika handskar har olika förmåga att stå emot kemikalier olika länge. I "Chemical Resistance Data" finns denna information sammanfattad i en PDF. För att hjälpa användare med riskutvärdering vid val av personlig skyddsutrustning erbjuder via via SHIELD Scientific också en webbaserad funktion för att kolla kemikalieresistensen för olika handskar. Data kan erhållas genom att ange: CAS-nummer, namn på kemikalie eller produkttyp.

I texten Hand protection measures for countering Ebola virus disease-2 finns information om handskarna från Shield Scientific och Ebolaviruset.

Produkten har lagts i kundvagnen