Hoppa till innehållet

Sweden

Denmark

 

Din varukorg är tom

Växel: 08-630 85 00
Order: 08-630 85 10
info@nordicbiolabs.se

ISO_9001_ISO_14001_COL

Blodbankskylar & -frysar

Ett unikt kontroll- och larmsystem finns på alla blodbankskylar. Systemet kontrollerar kontinuerligt hela kylförloppet samt alla viktiga parametrar. Blodbankskylarna är utrustade med dubbla kompressorer samt dubbla fläktar oberoende av varandra för ökad säkerhet. Tydligt fönster med symboler som indikerar funktions och förloppsstatus. Touchpanelen visar kontinuerligt värdena för både kylens temperatur och vätsketemperaturmätaren” Ett justerbart ljudlarm är standard med fjärrstyrda kontakter som finns integrerat i systemet.

En automatisk låsfunktion för tangentbordet låser automatiskt varje gång dörren stängs  finns som standard på alla kylar förutom de små kylarna med kompaktdörr och finns som tillval för kylar med glasdörr.

Läs mer om Blodbankskylar från Labcold.

Plasmafrysarna uppfyller EU direktiv och Brittisk standard (BS4376: Part 2: 1996). Frysarna har optimal temperatur för minimering av krackelerade påsar med kassation som resultat. De är bättre för miljön med tanke på arbetstemperaturen -34 grader C (-25 - -49 grader C). Övervakningssystem i form av larm med LCD skärm och fjärrstyrda kontakter finns. 7 dagars kartskrivare, digitalt temperaturfönster. CFC och HCFC fria. Frysarna är låsbara. Alla modeller är frontmatade för att spara utrymme. De större modellerna är också utrustade med kylbevarande lådor som är lätta att ta ut och rengöra.

 

Produkten har lagts i kundvagnen