Hoppa till innehållet

Sweden

Denmark

 

Din varukorg är tom

Växel: 08-630 85 00
Order: 08-630 85 10
info@nordicbiolabs.se

ISO_9001_ISO_14001_COL

Isfri kyl-/fryshållning

Med CoolBox arbetsstationer kan man enkelt hålla sina prover kalla eller frysta under en hel dag utan is, elektricitet eller batterier.

CoolBox XT/CoolBox 2XT rymmer en respektive två termokonduktiv(a) enhet(er). Arbetsstationen är uppbyggd av en CoolBox med lock, i denna placeras en Cooling Core (ingår) eller en Freezing Core som fungerar som kyl/fryskälla. Proverna placeras i ett termokonduktivt rack (CoolRack) eller på en termokonduktiv platta (CoolSink). I båda ingår Cooling Core för att hålla kyla. För lägre temperaturer finns Freezing Core.

CoolBox 30 och CoolBox MP - arbetsstationer innehållande kyl- och fryskassetter för temperaturhållning. De passar till microcentrifugrör, kryorör eller mikroplattor av olika slag.

Med CoolRack Tube modules hålls olika typer av rör vid en bestämd temperatur (-150°C till >+100°C) utan att de kommer i direkt kontakt med is, torris, flytande kväve eller värmekälla såsom vattenbad, ugn eller inkubator. För att hålla mikrotiterplattor vid bestämd temperatur använd CoolSink.

Läs mer om CoolBox

Läs även om CoolCell ett alkoholfritt cellnedsfrysningssystem - till CoolCell.

 

Produkten har lagts i kundvagnen